Јас се обидувам да се регистрирам за трет рок, ама не ми дава да продолжам понатаму откако внесов Претходно образование.. :/
Можеби на некој ќе сум му од помош со ова.. Откако сто пати пробав да се најавам, кликнав на заборавена лозинка (иако таа ми беше) ја сменив и потоа успеав да се најавам. Но, не ми е јасно сега треба нешто да правиме или? На факултет ни рекоа само нешто да сме се најавеле, да ги активираме профилите..
Некој хелп што нејќе да ми даде продолжи кај Претходно образование? И да одберам смер не ми нуди ниеден :/
Почекај. Мене два дена само првата страна со лични податоци ми беше достапна. На денот на уписот ги пуштија и следните. Проверувај почесто.
Jaс вчера вечер се регистрирав.Помина се ок.Само незнам дали се зезнав со ова Националност.Можеби добро ќе беше како што кажа една членка да се пишам друга,али ништо.Ако биде биде ако не не. Туку да не знае некоја од колку часот е пријавување утре.
Ако не ти е проблем да прашаш па да ми пишеш пораче до утре сабајле,но веќе доста брзо е.Те молам aко можеш да ми завршиш работа,
има ли некој проблем со внесување предмети во iknow.? пред да се пријават нели треба и електронски а таква опција нема, барем кај мене.
Е како бе ќе се најавите на ikow а семестар не сте уплатиле? Не сте упишани, ни сте платиле рата така? Ќе одите на факс ќе се упишете и после ќе се регистрирате на ikow.
Мене ми стаса на е-маил дека сум внесена во електронската служба од факултетот на истата адреса направиле само пасворд ми смениле и пишале да се најавам да кликнам пробувам не сака, го копирам линкот одново пак не бива.
Јас да прашам,освен ова запишувањево семестар електронски и писмено,треба ли да се уплати некоја уплатница?? административна такса и да се однесе во ск? бидејќи не уплатив ни па однесов кога бев а утре е последен ден,да знам дали треба да одам да носам?
Леле што е сега Внесете емаил адреса на која ќе добиете линк за промена на лозинката Емаил адресата не постои во системот Заборавив лозинката и сега ми вика дека адресата не постои што е проблемот да не знае некој ?