Јас сметам дека секогаш ќе се бараат доктори и секогаш вратите ќе бидат отворени за нив. А и плуст тоа ако одиш потоа и на специјализации со кофинансирање од државата ќе имаш загарантирано работно место. П.С. Размисли си ти што повеќе те влечи, во што повеќе можеш да се замислиш. Најважно е да ја сакаш работата што ја работиш, поздрав.
Некоја што планира да се запишува (или веќе студира) на филолошки, економски, правен или филозофски, да ме контактира ЛП?
Јас размислувам исто за градежен или економски,што мислите кој е подобар,ми викаат дека градежен е повеќе машка професија,ама колку што знам помалку студенти одат таму за разлика од економски,па би требало да е поперспективен ? И дали на Iknow системот треба да се пријавиме од сега,или можи подоцна кога ќе излезат од матура резултати ?
Сакам да се запишам сега прва година гимназија во Георги Димиторв дали може некој да ми каже каква Гимназија е дали е строго ве молам многу би ми значело. Ви Благодарам однпаред
Dali se izlezeni konkursite za na fakultet. Î dali drzavjanstvoto i izvodot mora da se do 6 meseci stari. Da znam so vreme da vadam