Луѓе зошто уште не ми стига линк за печатење на пријавата? Значи добив бројче ама никаков линк за печатење...Другар ми од лани ми рече дека он добил само бројче а друго ништо не испечатил, и само таму на пријавата го пишал бројчето...Што ако не испечатиме?
Минатата година се пријавив прво на факултетот на кој сакам и сега да студирам. Ми испратија број на бодови. Потоа видов дека би била помеѓу првите 10 на групата. Затоа тешко да не влезам во првите 40. Последниот ден пред крајот на пријавувањето, го запишав ова што досега го студирав. Да, исписница побарав и постапката ми завршува во понеделник. Кога треба да ја приложам исписницата?
Ако мози да ми казите дали екелкторнските пријави вжатсамо за Скопје или треба да се пријават тие од укло -Битола?
Здраво, ме интересира што ќе биде со слободните од ЈСП за УКИМ, нели бруцоши почнуваме околу 15ти септември, кога ќе ги дадат и дали треба да плаќаме сами додека не дадат или ќе се возиме со индекс нешто така?
Зарем нема некој да ми одговори, зошто уште не ми стигнува линк за печатење? Што ќе биде ако не стигне, ве молам некој да ми помогне...
@abcd12341234 можеш, јас денес земав и уплатници и пријава. Него, јас се регистрирав електронски уште одамна кога немаше резултати и нема ништо на маил стигнато, нов акаунт направив пак ништо не стигашто е проблемот знае некој?
Zosto ne mi dava da isprintam interen list? Mi pisuva edna informacija i potrebnidokumenti? a univerzitetskiot list mi dade da go ispecatam, no ovie drugite ne? Helppp?
Не знам! И кај мене ги немаше ама ете се појавија сите во петокот ама пак имав некои проблеми со отварањето на истите, не се отвараа ама бидна некако од стота... Многу е неорганизирано дечки, тешко нас!
@piglet1 @girl111 Не знам, што да ви кажам... ако не јавете се во Министерство за образование или во УКИМ најдете број на Гугл па они ќе ви кажат што да правите...
Јас се регистрирав (конечно) ми отвори од одма и интерен лист и универзитетски и тоа изјава за неподигање на документи што е.
А точно ли е тоа дека на секој факултет на денот на уписите имало посебна просторија во која ги имало испечатено сите документи од електронската пријава и дека ако некој се немал ни пријавено електонски можел таму директно???