Ми треба за документите за студентски дом да ми бидат комплетни потврда за редовен студент... Ќе ми дадат ли од факултетот ако прашам или? Бидејќи ова ќе ми биде прва година
Има ли некој што знае како треба да се потпони делот во индексот: (За стручни мед. сестри и општа мед ми треба): * Студиска програма ? *Насока/оддел/модул ? *Стручен назив стекнат по завршување на студии ? Благодарам.
Бидејќи на страницата на фак. пишуваше дека првите 10 се ослободени од партиципација, утре кога ќе ги поднесувам документите едноставно ќе им ги дадам другите уплатници и сликите само така?
Како сакаш. Мислам дека не би требало да ти прават проблем зошто се пополнува обична пријава за студиите и лепиш слики Единствено за во индексот има „потпис на студентот“...ако може некој тука да заврши работа... Инаку мислам нема врска кој ќе ги предаде документите на студенски..
Значи с Значи, сепак може. А, за потпис во индексот не може ли надокнадно? Пример сите документи, се да се предади, а за потписот отпосле да се потпишам? Не би тренало да е некиј проблем, што мислиш?
@piglet1 Не ме фаќај за збор, ама мсм може. Сепак, тетките на студентски прашања не се замараат баш до толку Дури и на денот на пријавување имаше повеќе тетки, вујни, стрини отколку самите деца...
Devojki, aj nekoj neka mi kaze sto treba da se vnesi vo indeksot ili vo dokumentot sto se podnesuva za zapisuvanje? Bidejki decko mi ke me zapisuva, jas ne sum vo moznost da odam vo Sk? I kolku predmeti treba da se napisat za semestar?
Колку што знам, на листата за ослободување од партиципација има само редовни студенти со најмногу поени. Ама слободно нека ме поправи некој ако грешам
Како да го активирам зимскиот семестар на Iknow системот,или е од таму автоматски регистриран ? Запишан е во делот каде што пишува Запишани семестри,и предмети можам да бирам,ама не сум сигурна дали е активиран или само онака е запишан,па треба да се активира на некој начин ??
А, дали за бруцошите е потребно активирање на зимски семестар преку IKnow системот, бидејќи јас се коа беше уписот и кога ги објавиа ранг листите ми даваше дотогаш да се најавувам, а еве сега пробав и ми вика "корисничкото име не постои во системот"... Што е проблемот?
Јас не можам никако да се најавам на iknow student ми пишува e-mailot не е внесен во системот а сабајле бев најавена.. Ве молам помош ако знае некој што е работата
Не е само кај тебе така. И јас и една другарка птобавме и така ни кажува. Сигурно е од таму, ваљда ќе се среди, или пак ќе дадат некоја плус информација во врска со iknоw с-от за бруцоши.
Кај сите е вака сигурно е до таму ... Не внесуваат сега во системот и на страните на факултетите за да можеме да пријавиме семестар.. Ќе се среди за неколку денови секак