Луѓе дали знае некој што се подразбира под дополнителни документи кај вториот чекор од пополнувањето на електронската пријава за запишување? И дали мора да ги одбереме сите студиски програми или само неколку на кои ептен би сакале да се запишеме?
Дали некој знае дали во делот каде што се внесуваат оценките,дали треба да се вметнат и оние од екстерно никој нема напоменето дали треба или не
Здраво , направив грешка при регистрирање на странана на е-уписи, се најавив ама не запазив и сум згрешила буква во e-mailot и сега неможам да ја добијам пораката за потврдување на профилот. Пробав да направам друг акаунт, но ми пишува дека има корнисник со идентичен ЕМБГ. Некој да не знае како можам да ја поправам грешката?
На кој факултет?Немаш опција за промена на емаилот?На пмф ако си има на нивната страна емаил од надлежните да им пишеш порака и ќе ти средат,не знам дали има и на други факултети така,ама би требало да има,види на страната на факултетот.
На 17 и 18 ли треба да се поднесе за индекс, студентска легитимација и пријавни листови, Или тоа е откако ќе има резултати? И дали на 17 и 18 треба да се носат документите за приходите во семејството?
Дали знае некој каков е тој образец А1 за упис на факултет? Се зима од факултетот или е тој што го има на крај од електронската пријава? И дали ти внесовте оцените од екстерното годинава? Благодарам однапред
Od fakultetot go davaat toj list,tamu se prodava dali bese 50 ili 100 den ic ne se sekavam,pisuva tamu sto treba da popolnis,mislam deka predmetite sto ke gi slusas na fax.
Здраво. Имам едно прашање па доколку сте имале слично искуство или можеби имате некоја информација ќе ве замолам да ми помогнете. Значи вака, прва година бев запишана на еден факултет, имам уште некои испити за сега во август но сакам да се отпишам и да подадам документи сега во уписите за оваа година што се и да си почнам одново на друг факултет.Дали е тоа возможно и што се треба да направам? Ако знае некој да ми објасни. Ви благодарам однапред
Прашање за тие што полагаа матура математика. Син ми вика ова година не било полагањето со ниво (основно/напредно) имало мешани задачи. А во електронска пријава за математика системот барал да се наведе ниво. Што ниво наведовте?