И јас со две 4ки Македонски 65.69, англиски 89.98.Добро е јас сум задоволна се надевав на многу помалку...сега уште да пресметам бодови и да видам.
Па не за џабе рекле дека оваа година има најдобар просек до сега, ама и реално нека си признаат матуранткиве дека им било каде каде полесно Еве и по резултатите на форумџиките матурантки се гледа, скоро сите имаат одлични резултати. И материјалот им бил за нијанса полесен и најверојатно критериумите биле симнати. Како и да е, единствено лошо е што лани поради матурата многу не влегоа во државна квота за 0.05 бодови Ајде се надевам дека наскоро и ќе ја укинат матурата затоа што и онака ни најмалце не е мерило за знаење, кој си учел ќе си знае, не може материјал од 4 години да се научи за еден месец пред матура (или помалце)
Со 90.102 имам ли шанси за електро во Ск... што мислете девојки...или да си го барам чарето на машински..ех каква мутава работа,подобро да имаше приемни отколку ова со матурата
Angliski 5 - 99.25 Makedonski 99.62 Vkupno: 99.88 Prezadovolna! Ova se konecnite rezlutati taka? Se izvinuvam za fontot nemam momentalno makedonska podrska..
Зависи на кој смер сакаш и од конкуренцијата... мислам дека имаш добри шанси на сите смерови, ако не влезеш во државна во приварна сигурно (освен на ИКИ). Има некои измени во бројот на студенти што го примаат годинава, така да се ти зависи од конкуренцијата.
Брат ми положил со две 5ки! Македонски 98 запирка нешто перцентели или не знам што, а англиски 96 запорка нешто. Кога премета просек или не знам што е тоа дојде 99,12. Да се надеваме дека ќе влезе во државна квота. Со среќа на сите! ИИ, каде на факс?
Site oceni od pra do cetvrta mi se 5ki toa e 60 boda proektna i interni 5ki toa se 20 boda i dve petki makedonski so 9,9 i angliski so 9,9 sevkupno 60´ plus 20 plus 9,9 plis 9,9 ednakvo 99,88
Site oceni od pra do cetvrta mi se 5ki toa e 60 boda proektna i interni 5ki toa se 20 boda i dve petki makedonski so 9,9 i angliski so 9,9 sevkupno 60´ plus 20 plus 9,9 plis 9,9 ednakvo 99,88 [/quote] дааа извини мене грешно ми се видоја оценкитее извини а на што ке се запишуваш? [/quote] I jas sum za medicina.. Kako sto citam ima mnogu za na Medicina.. AJde kolegiii !! ti na sto? :geek: