Каква е таа елекронска пријава што требало да се пополни за до 15ти, на градежен така кажале и им давале некакви бројчиња. На правен не спомнаа никакви електронски пријави.
Се пријавив електронски на првиот уписен рок и извадени ми се документите, ама тогаш ми испадна нешто и неможев да ги однесам. Сега треба ли пак да се пријавувам електронски или може истите документи да ги однесам што ми беа спремани за првиот уписен рок? На истиот профил нема опција пак да се пријавам незнам дали да отворам нов? Ѕвонев на факултет ама толку ме оправија, таа само гледаше да исклучи гужва имаше поради уписите денес.
Јас пробав да се најавам и неможеше на претходниот профил изгледа избришан е бидејќи не ги однесов документите. Сега отворив пак профил со истиот емаил од претходниот и сега неможам да се пријавам пак за градежен. Ќе одам со претходните документи па ќе видиме што ќе биде.
Избришани се корисничките профили бидејќи првиот упис заврши. За вториот треба повторно да се регистрираш (можеш и со истиот мејл).
Кога ја потполнуваме електронската приајава, во оценките од средно треба ли да се стават и оценките од екстерното?
Секој факултет си објавува посебно и ги контактира тие студенти кои не треба да платат веднаш по истакнување на самите резултати.
На ова iKnow системот се избришани нели профилите. Со стариот не ми отвора. Сега сакав нов профил да отворам ама не гледам линк за да се регистрираш, само за најава има. Како пак да направам прфил сега?