Зависи на кои факултети. На повеќето на 15 а на факултетот за ликовна уметност се почнува на 18. Ќе бидете известени или на мејл или на страната на факултетот.
Како нема ништо? Сигурно празен мејл не ти пратиле? Кај мене си пишуваше Reset your password : link и кога го отворив линкот ми излезе мојата адреса и две полиња за новата лозинка. Ги внесов и си се логирав.
@vampgirl сега од телефон ми го отвори линкот и пробав ама ми вика invalid token. Инаку ова на hotmail ми го прави. Стварно не знам што е проблемот.
Уште не, а пробав пак да го пишам меилот за пак да ми пртат линк, ама неќеше, не праќаат по втор пат. Инаку денес бев до факултетот, им кажав што е проблемот, ми рекоа кога ќе почнат предавањата петок или понеделник ќе се среди најверојатно за тие што имаат проблем.
Што мислите за факултетот за безбедност дали е тежок дали има многу учење која струка е така полесна да се рече планирам таму да се запишувам.?
може некој да ми даде линк за тоа кои точно теми ќе ги има биологија оваа година? и дали за македонски е навистина се исклуучиво од прирачникот?
Луѓе што е потребно и каде да извадам потврда за редовен студент, конкретно за правен и филозофски прашувам?
Плаќаш ТМ 50 денари, потоа одиш во архива со платената таксена марка да земеш молба, на крај одиш на студентски прашања и ќе ти издадат потврда за редовен студент. Вака е кај мене, сигурно и на другите факултети е исто.
зошто не ми стига ништо на маил кога идам за смена на password на Iknow системот и воедно неможам да се најавам со маил-от со кој поднесував електронска пријава, некои од колегите без проблем се најавиле !!!! НИШТО НЕ МИ Е ЈАСНО ВЕ МОЛАМ КОЈ ЗНАЕ НЕКА ОБЈАСНИ
И јас не можам да се најавам, ми пишува invalid token. Не знам што ќе правиме, а треба изборните таму да ги внесеме.
Пробајте со нова лозинка, и јас го имав истиот проблем, си ја сменив лозинката и сега се отвора без проблем.
доколку има некој кој скоро има полагано биологија државна ако сака нека ми пише.. не можам да се снајдам знам дека има објавено 5 теми, но дали тоа ги опфаќа целосно сите учебници за 4 те години