Јас сум спремна утре филозофија да паднам, најрадосна би била пролазна да извадам, доста е. Не знам само со кој памет го одбрав овој безвезен предмет, ајде си велев еден учебник е, не се 3-4 како останатите предмети али гадно се заебав. Очекувам само есејот да го погодам, друго ако ми се погодат луѓето околу мене и тестаторите секако.
Јаас денес на полагањето ептен лабаво си поминав, тестаторот премногу ни се погоди, златен тој. Да бев сама на себе оставена да го решавам тестот едвај пролазна дали ќе фатев, вака супер е. Кај вас како беше, шо полагавте?
некој што полагаше биологија, како го решивте прашањето со српеста анемија и 38 што беше нешто со ДНА ?
Српеста анемија беше точкаста мутација, и циркулација. ДНА од анален отвор може да се каже го извадив, пишав H+ јони, се оштетува структурата и има попречувања во транслација, можда зезнав. Реално самиот тест беше зезнат, али живот иде даље. За 5ка треба над 85% така?
јас на местото каде што треба циркулаија напишав дефектен хемоглобин во еритроцитите на крвта....згрешив ептен али... ајде тоа е тоа инаку незнам за ова од колку почнува петката не сум инфрочотмирана многу ама некои велат дека на ниво на цела македонија се прави клуч.
mislam deka ne se gleda taka tuku se pravi percentilen rang od najslabiot i najdobriot test nemozes da odredis vaka