Site oceni od pra do cetvrta mi se 5ki toa e 60 boda proektna i interni 5ki toa se 20 boda i dve petki makedonski so 9,9 i angliski so 9,9 sevkupno 60´ plus 20 plus 9,9 plis 9,9 ednakvo 99,88 [/quote] дааа извини мене грешно ми се видоја оценкитее извини а на што ке се запишуваш? [/quote] I jas sum za medicina.. Kako sto citam ima mnogu za na Medicina.. AJde kolegiii !! ti na sto? :geek:[/quote] a kade na medicina? [/quote] Skopje.. i ti da ne si mi koleska?
дааа извини мене грешно ми се видоја оценкитее извини а на што ке се запишуваш? [/quote] I jas sum za medicina.. Kako sto citam ima mnogu za na Medicina.. AJde kolegiii !! ti na sto? :geek:[/quote] a kade na medicina? [/quote] Skopje.. i ti da ne si mi koleska? [/quote] jas ke ostanam tuka na medicina u Stip )
Фала ти ...ај ќе се обидам да се распрашам за посигурно...а иначе се двоумев затоа што мислев да не треба нешто да се потпишуваме или слично, а можеби и грешам ?
^мислам дека не мора лично ама зашо бе да не отидеш, не ти е мерак???ја едвај чекам да дојде тој ден, нема да спијам цела ноќ
Море не знам што ми текна ама ај да прашам. на два факултета може ли да се запише во исто време? на едниот вонредно а другиот редовно? чисто ме занима
Да,јас колку што знам може. Имав јас цимерка со таков случај. И плус,мислам дека нешто имаш од државата бенефиции или такви ствари дека на два факултета.. ( ) .. Распрашај се за ова ако сакаш.
Дали некоја од вас знае точно кои документи треба да се носат за запишувањето?...јас колку што знам дипломата,сведителствата и државјанство........
1. пријава за запишување; 2. оригинални свидетелства од сите класови; 3. државна матура, меѓународна матура или училишна матура; 4. свидетелство за завршено средно образование; 5. извод од матичната книга на родените; 6. доказ за државјанство на РМ (уверение или решение)