Пишува дека може англиски и математика, така да нема да ти одземаат. Важно е дали си запишала биологија или хемија како трет бидејќи само тие се соодветни
Диплома од средно и сведителтвата за во студентски треба да се заверат на нотар или може само копија?
Nekoj po detalno da objasni okolu upisive i za dokumentite kako univerzitetski list i interen list od kade treba da gi zememe i uplatnicite dali den pred toa da gi uplatime vo banka?
Moze da te zapise drug dokolku ima polnomosno od notar zavereno deka toa lice sto te zapisuva ti si go ovlastila da te zapise.
Испринтај си се што ти пишува на крај на електрондката пријава , а од сликата на уплатницата што ја ставаат истотака со сите овие документи препиши го тоа и уплати си кога сакаш у банка или пошта ( пред или на денот на 30ти или 31ви авг ) иако за сеее ова не сум сигурна а за другиве документи се испринтај и потпиши, земи свидителства и диплома ииии оди на факс Едит : истотака мислам има некое ливче ( пријавен лист ли беше или незнам што ) што се купува во самата книжара на факултетот истиот дем
Ај ако може некој што ке се запишува на правен да ми објасне како успеа во електронската пријава да ги рангира посакуваните студиски програми, со тоа стрелките, бидејки никако не можам да се снајдам да ги средам.
Кај мене и немаше други за да ги подредам. Само правни науки имав и така го оставив. Иначе само кликни на програмата што е од лева страна и потоа на стрелката што покажува десно.
Фала ти многууу... Завршив се денес само да ги предадам утре. Да не мислиш за универзитетскиот лист? Тој го има во книжари само ама не е ист со тој што е од електронската пријава.