Мислиш за запишување на семестар Незнам ама запиши си одма да не го чекаш рокот затоа што ако помине 500 денари треба плус да уплатиш па тогаш ке можеш да запишеш
Тамам решив да излезам од депресијата да студирам изгледа че нема трет уписен рок за мене и се стори мојот живот. Не ми дава да го бирам факултетот на пријавата шо да прам сега? Да одам понеделник да прашам за џабе дали примаат? Че можи да се запишам на приватен и од втор семестар да се преместам на државен? Дајте ми ум чупиња многу се изнервирав такихардија ме фати. Нејчам да продолжам на стариот факултет и нејчам.
Дечко ми се запиша на факултет на вториот уписен рок и сега неможе да оди денеска да плати семестар, дали може да се плати кога ќе биде третиот рок?
Не. Ќе го изгуби местото и ќе мора од ново да аплицира во третиот уписен рок. Стриктно е наведено дека уписот е исклучиво денеска на 21 септември на сите факултети.
истото му се случи и на мојот дечко... треба да ги внесеме предметите за прв семестар на iknow или ништо не треба? јас само се најавив и толку
Здраво, можи некој да ми објасни зошто не можам да платам тм правам се како што треба. Што треба на кестото од код да се внеси?
Запни и заврши го ако мислиш дека нешто ке решиш со тоа што ке го смениш факултетот се лажеш желбата за учење сегде ке ти биде иста ама ти можеш да гледаш од друг агол на работите
фала на советот нина ама јас го згрешив факултетот и сакав шанса да ја поправам грешката ама дур се решив помина времето зошто сум многу повлечен откако ме фати депресијата, тамам се решив сега незнам зошто нема известување за третиот уписен рок, не само на факултет шо го избрав нема известување на нити еден факултет. iknow нејки да ме најави како да напрам пријава. То ми била среќата никаква. Ги прашав на меилот никој не ми врати. Дали можи да сум толку малер.
од таму се најавив на iknow и ми даде да бирам економски или драмски на уким нити има филолошки во пријавата нити мојот факултет. Че ме пукнат.