Луѓе, зошто мене се уште ми нема стигнато нова лозинка и ми вели дека таква email не постои во системот?
Пиши го меилот и пасвордот и кога ке ти пишува дека те нема во системот стисни заборавена лозинка и пиши го меилот ке ти стигне линк за да го смениш пасвордот смени го и најави се
Јас го пишувам меилот и пасвордот, одам за промена на лозинката, и кога ќе го внесам меилот, ми пишува дека не постои таков меил во системот. Проверувам во меил, но ништо не ми стига.
Dragon Slayer ke ti pisam poraka. Vcera napraviv prijava i samo na dramski i ekonomski mozev da se zapisam i ne ja isprativ. Deneska probav i mi veli rokot za prijavuvanje e zavrsen za prijavuvajne vo nov upisen rok napravete nova smetka. Pram nova smetka mi pisi korisnickoto ime vejke postoi vo sistemot Ce si umram. Da pustam da odam na privaten posle da se prefrlam na drzaven
Ако си преку мобилен не се гледаат додека не кликнеш на празното поле од лево каде што би требале да бидат предметите
Не, од лап топ сум и пак не ми дава..само кај полето за изборни од цел факултет има понудено предмети другите полиња се празни.
Луѓе јас откако се логирав на iknow се' ми беше пополнето автоматски: семестар, предмети, лични податоци... Само таксена марка внесов. Треба уште нешто да правам или?
Во врска со Iknow, годинава се запишав на друг факс, и нели се прави профил на iknow пак, е сега јас направив со мојот мејл арно ама стариот профил од минатиот факс сеуште ми постои (и тој ми е на истиот мејл, мислев дека автоматски кога се отпишав и профилот се брише). Сега значи немам воопшто профил од новиот факс а вејќе треба да пријавувам предмети, пишав пријава на iknow сеуште никој не ми враќа. Што да правам?
Ќе може ли некој да ми објасни ова со предметиве на iknow што треба да правиме прва година сум и не се снаоѓам баш.
Некој што сега ќе биде прва година на општа медицина ако има нека ми пише лп, да прашам нешто ми треба.
Внесов таксени марки на iKnow како што ми беше кажано пред 4 дена, ама сеуште ми стои дека се непроверени. Дали треба некого да контактирам поради ова, или само ќе се среди?