ТребаTM твоето име па презиме и 50. Ама прима само ако си на кредит, на претплата мене не ми примаше.
Нема врска претплата или кредит. Важно е да не се пишува со македонска поддршка. Јас ја имам направено таа грешка
Дали некој знае за ФИНКИ кога ќе има распоред на часови и кога ќе се формираат групи и како оди тоа воопшто?
Денес бев , кажаа за се ќе си има соопштение и на 1ви ќе има се закачено на табла како што кој кадее .. така да , со среќа нека ни е инаку ми кажаа дека прваците не запишуваат семестри сеуште ... Инаку, оди некој на дополнителните часови по програмирање?
На мене од филозофски вчера ми стигна меил за свечен прием со додела на индекси во 10 часот, проверувајте си го мејлот регуларно
Дечки, јас се уште не можам да се најавам на iknow... Пријавив и тикет, направив како што ми кажаа и се уште не бива. Што да правам сега? Инаку сум прва година, и кога ќе треба да пријави семестри? Има ли некој со слична ситуација?
I kaj mene e isto, sto pati napraviv toa so zaboravena lozinka ama na mail ne mi stiga nisto. Ne znam ni jas sto da pravam, na kraj kraeva kje odam vo studentski da prasam.
За прв семестар автоматски се запишуваат предметите електронски не ни мораш да се најавиш. Тоа електронско запишување е за тековните студенти, а на нас индексите ни се на факултет, од таму иде автоматски запишувањето. Дури и ако успееш да се најавиш (не знам зошто не ти дава, јас можев, ама еве пример и на дечко ми не му стига мејл иако милион пати кликна заборавена лозинка), ќе видиш дека автоматски сè ти е пополнето и внесени се предметите. Уживај
Значи џабе стискате заборавена лозинка по сто пати. Ако сакате да внесете предмети логирајте се на https://is.iknow.ukim.mk а не на https://www.upisi.ukim.mk Штом заврши уписниот рок корисничките профили на upisi ukim се бришат и примените се префрлаат на iknow ukim затоа ви дава дека профилите не ви постојат.
Пробав да платам таксена марка преку телефон, но не ми стигна порака дека е неуспешно плаќањето иако не добив код. Нели треба да пишува дека немам извршено успешно плаќање. А, досега секогаш ми било валидно. Да пробувам уште или и во вакви случаи се наплаќаат 50 ден.?
Мене ми стигна на меил дека од 12 саат е и ми стигна цела агенда што како ке се случува аа во петок ке идеш ли ??