Ааа требаше да дојдеш, и јас не сум многу социјална не сум зборувала со никој а од понеделник одам, но што да правам, за мое добро..
Ми стигнало на mail линк за ресетирање на лозинката, но линкот важел само 30 минути откако бил ипратен а јас дури сега видов и неможам да ја ресетирам лозинката,што да правам сега?
А тие ли треба да ми испратат лозинка бидејки јас стиснав заборавена лозинка и повторно ми стигна линк за промена на лозинката, пишав нова лозинка, но пак не сака да ме најави?
Мене ми кажаа дека треба лозинката да содржи мала буква, голема, број и знак. Ама мене не ми даде да направам нова..
Дали е некој на SEIS (на англиски смер)? Знаете ли дали предавањата и испитите се на англиски јазик или некој професор пак предава на македонски, а што со книгите и другите материјали? Ако има некој од вас информации ве молам да ми кажете..
Јас сумм мислам дека буквално СЕ е на англиски јазик , а мислам дека книгите се тоа е онлајн или слично..
Се надевам Па и да не ти кажам ќе ме препознаеш по единственото презиме , буквално ретко кок го има а запамтливо е , па пријди ми бсрем да запознаам и ја некој ..
Ништо, само јазик треба да знајш. А ако сакаш стручност и работа во богатите арапски авио компании, оди на факултетот за туризам и тое.
Дали оваа недела ставаат минуси на бруцош ако не е присутен на факултет? Болна сум, а оправдание неможам да однесам на факултет бидејќи сум исфрлена од системот за здравствено осигурување?