Nekoj sho e zapoznat ili sho uchi na filozofski fakultet na smerot socijalna rabota I socijalna politika ako mozhi neka mi pishi.
Да не знаете колку поени треба за факултетот за безбедност во Идризово? Имам 87 има ли шанси да ме примаат?
Некој да не знае дали може одново да се препрати пријавата на iknow, јас стегнав прати, ама после видов дека немам напишано тема на проектна?
Дечки ја лани се запишував и знам каква паника ве фаќа , Со среќа на сите дај Боже на подакуваниот факултет сите да си се запишете
Кога аплицираме за факултет (на уким) дали може да пишеме на прво и второ место насоки од 2 различни факултети или мора двете насоки да се од истиот факултет?
На iknow пријавата на крај кај што ги пишува потребните документи за упис под 1 има универзитетска пријава, а под 8 има универзитетски пријавен лист. Дали е тоа исто нешто или се две различни или пак тоа под 8 е уствари примерок како рачно да се пополни пријавата??
Купив пријавен лист и го ископирав и пријавниот лист од iknow. Нешто не ми е јасно кој треба се приложи од копираните, интерниот пријавен лист, а универзитетскиот да биде купениот (од нет само да ни помогне за да го пополниме точно), така? Или грешка сум? И за таксена марка не ми е јасно. Нели беше укината, а на iknow стои треба да се плати. Плаќавте тоа или не им е апдејтнато дека сега не е така?