Не е баш за темава али ај, нека ми пише некој што денеска се запишувал на УГД ако има пошто утнав денес уписите, дали и утре има уписи и од колку саат ?
Изјавата за национална припадност пишува дека се приложува само ако во сведителствата и дипломата од средно не е наведена нац.припадност а јас колку што можам да приметам во ниедно сведителство таква графа за нац. припадност не постои а и во овој док нема графа за македонец? Дали оваа изјава е за припадниците на националностите?
Mozebi prasanjwevo mi e glupavo no brucos sum pa me interesira dlai na fakultet se nosi tasna i dali ima potreba od toa
Сакаш ташна носи сакаш ранче носи сакаш во рака носи толкви книгишта.Личен е изборот, како ти одговара така.Не е срамота и со ранче да отидеш. Глупо ти е прашањето малце, да.
Дали на Финки дали на некој друг, се дур пристојно се носиш никој нема ништо да ти каже. Башка оф топик ти е прашањево скроз ама ти кажав ете.
Na finki i nema da ti trebaat knigite, bidejki ke odis na predavanja i vezbi i ke slusas samo, tetratka ke ti bide dovolna, sto mozes i v race da ja nosis, vo ranec kako sakas toa si e tvoe
Девојки ако знае некој како треба да се пополни жиро сметката за во Кирил и Методиј (природно математички) ве молам во инбокс да ми кажете, итно ми е
Nekoj da kaze sto misli za Masinski fakultet.. Potocno za smerovite "Motorni vozila" i "Industriski dizajn" Planiram na Motorni vozila... Fizikata mi ide, Matematikata obicna kje projde ama Algebrata e mng zaebana.. Industriski dizajn ima li rabota otkako kje se zavrsi ili slabo ??