На медицински од колку до колку саат може да поднесуваме документи? Имам уште едно прашање, таксената марка каде треба да се плати?
Zdravo,dali znaete za upis na fakultet moze izvodot da ti bide postar mojot e od 2011 ili treba nov da se izvade? Ako mi e od 2011 a jas sum rodena 2000 kje se vaze li?
Нема врка тоа се јавив ја на факултет прашав вика од каде ви е тоа сите студенти тоа прашуваат дека требало не постар од 6месеци, мене таа на факултет што се јавив ми кажа нема врска тоа може и постар.
Е да, исто и ја извадив за секој случај, 5 рабодни дена ти е готов по нормална постапка. по итна одма или за еден ден Има некој што ќе иде на Безбедност Одбрана и мир на филозофски ? ако прашањево не е за тука , избришете го.
Ова спорт и здравје што го има како предмет е задолжителен? Како физичко во средно? *знам дека е глупаво прашањево,но не ми е јасно
И мене баш ме интересира за тој предмет, иначе сметам дека не е глупаво нормално е да си прашаме што како е
Ја колку шо разбрав да, задолжителен е... После толку потење и тупење глава на часови редно е малце да се истрчаш. зар не ?
Ако не си се истрчал во средно сега сигурно на факс нема од толку учење. Инаку тој предмет е само за потпис да добиеш , мислам се оди 2-3 часа таму и добиваш потпис.