Да, во пошта Јас уплатив 6150 и ми зеде на таа уплатница 92 ден, а на другите со помали суми по 35 ден.
Не може,треба прво да ја чекаш конечната ранг-листа,па ако си примена,да се запишеш на факултетот. Потврда за редовен студент може да се добие после некое време од запишување.
И сеа пошто индексите покасно ќе ни ги даваат,знае некој за со ЈСП дали може да се возиме само со потврда за редовен студент дур не ни ги дадат индексите?
Здрaвo нa сите, ме интересирa дaли нa привaтниoт фaкултет МИТ смерoт прaвни меѓунaрoдни oднoси и диплoмaтијa се нaoѓa нa плoштaд нa тoј фaкс или нa другa лoкaцијa? Зaтoa штo имa 4 лoкaции нa МИТ.
Za vreme na fakultet ako si otcuten pr 2 nedeli ke imas li nekoj problemi da ti pravat za redovnosta za ispiti i dr?
A neli moze da kazam deka ke sum otcutna 2 nedeli za da znaat da ne mi pravat problem znam ne e faks sredno amaa nzs nz sto da pravam
Кај нас на секое предавање се потпишуваш на листата за редовност. Смееш 2 отсуства да имаш за да имаш право на испит.
А откако се запишавме, треба да се прави нешто друго до 1ви или не? Бидејќи слушав некои за распоред зборат,изборни предмети итн.
Rasporedot e objavuvan na stranata ke vidis, a predmetite od semestarot gi pisuvas koga uplacas denot
Rasprasaj se ako imas postari kolegi za predmetite. Kaj nas na stranicata od fax ima za sekoj predmet napisano uslovot koj e za da se polaga ispitot.
Mozebi gi zemaat podatocite i zatoa e taka, ako imas kolega nekoj prasaj, najverojatno i kaj nego e isto.