Да ве прашам дали е некој заинтересиран за факултет за туризам и угостителство Охрид ? Ако има пишете ми во дм за да ви помогнам во било што.
Тие што ќе се запишуваме на факултет треба да се регистрираме ? На било кој факултет или има одредено?
Секој што се запишува на факултет треба да се регистрира. И секој универзитет има свој таков систем/платформа, не знам како точно да го наречам. На крај на регистрацијата ти дава документи кои треба да ги испринташ за уписот.
Ги има сега сите ама незнам на вториот чекор што да правам има некои стрелки..ве молам помош И јас ќе се запишувам на психологија
Не сум сигурна дали треба да вметнам повеќе или само мојот институт Mxrx најверојатно до датумот за уписите 31 август
Само твојот. Другите се веројатно ако имаш 2 опција у случај да не те примат на посакуваната опција, па таму да те примат. Ама ако си сигурна у твоите поени и дека ќе те примат не ставај друга опција.
Здраво , далиможе некој член од семејството да мр запише на факултет поради тоа што нема да бидам во државава?