Здраво за упис во електронската пријава, за прв и втор значаен предмет кој предмети треба да се стават?
И мене исто вака ми покажува. Дали значи дека не можат да се прикачат сега? Затоа што нема каде. И каде да најдам таква пријава? Ве молам за одговор
Ако мислиш на пријава за запишување односно А1 образец, прашај во книжара или ако си од Ск оди во студентски сервис.
Од Скопје сум,да не одам до факултетот да земам од книжара може така? Тоа е тој документ за да не утнам нешто?
Моја роднина предава на еден факултет во Скопје и кога ја прашав како ќе бидат уписите ми кажа дека ќе треба физички да се однесат документите до факултетот каде што ќе одам,не ми спомна за прикачување онлајн. Не знам навистина.
Студентски сервиси ти се книжарници така само се викаат, ги има неколку наоколу, немаат поврзаност со факсовите. Не знам дали тој го бараш, види си дали ти е тој.
Добро а ако треба само да ги скенираме документите тие од другите градови ќе одат до факултет само за да ја купат пријавата? Ај да прашам прво можеби и ги има во книжарите.