Ние овие ги немаме можеш некако убаво да ни ги пратиш ако сакаш Едит: Ќе ги искуцам уствари ти благодарам многу.
Не верувам,нема ни да се приметува. Ако не пратат ќе почекам до утре ,задутре ќе ги искуцам. И онака битно ќе ги потпишеме
Не е курс повеќе на припрема му доаѓа, знам дека за англиски има, прв пат за македонски слушам дека има. Може нешто повеќе да споделиш?
На припремите и мислев. Во мојот град има во неколку приватни школи преку цела година и е 10-12 илјади мислам (не сум сигурна за цената). Немам никаква информација плус. Не знам што би се правело на часовите. Може се решаваат прашања од претходни години. Баш тоа и мене ме интересира. И евентуално не знам како ќе се одвива (и дали ќе има) поради ситуацијава. Редактирано: еве од две школи каде пишува дека имаат таква настава. (слики горе)
Јас кога полагав матура пред неколку години скоро никој не испопаѓа сите положивме, а за англиски многу имаше паднати. Сега не знам дали ти сакаш добри разултати да постигнеш, ако си одлична мислам дека ќе успееш во тоа, ако си несигурна во твоето знаење тогаш запишисе.
Ќе полагам математика, не англиски. Иако и англиски не би ми бил проблем, сепак имам поголемо искуство со математика. Инаку одлична сум и нормално сакам такви резултати. Сигурна сум во знаењето до сега, но за македонски ми е малку шубе. Затоа си реков да прашам тука, па можеби некој посетувал такви припреми. Ако не, најдобро да прашам во школите како се одвива наставата, во смисла што се работи за време на часот.
Пишува за тие што полагале матура ние не полагавме оваа година. Многу збунувачки некако го направија ова. Вчера земав ги скенирав сведителствата од предната и задната страна во едно а сега денеска гледам посебно бараат да се прикачи предната и задната страна што им е