Да. Информациите се вметнатни на самите докумети, само датум или потпис треба да ставиш. Само 2 изјави треба да пополниш рачно. Убаво ви пишува во конкурост. Не ги мешајте! Универзитетски пријавен лист е сосема друго.
Некој имаше пишано дека е исто и ова го прочитав на страницата на ФИНКИ па си поврзав некако. Се двоумиме сите бидејќи нема опција да се прикачи тој образец, освен ако не додадат нешто.
Дали за да се запишам на друг факултет морам прво да се отпишам од овој или после ако ме примат таму се отпишувам од овде? И двата се на УКИМ.
Извини , ако може да ми кажеш од каде го купи и која цена е тој образец (дали го има во трио/хипократ)
Не ми е јасно нешто со документиве. Сега треба да се пополни тоа на upisi страната да се испринта и да се прати на истата страна пак заедно со другите документи (скенирани) ? И плус на маилот на факултетот? Или не е така? Се збунив малце
Пополнувај пријава на iknow, на крајот ги симнуваш дадените документи, ги потпишуваш и скенираш. Потоа ги праќаш на iknow и на mail даден од факултетот
Фалаа ти многуЗначи тоа до 31 најкасно треба да го направиме? Треба да добиеме некаква порака дека се примени?
Дечки пријавувања за факултет оваа година електронски се, така? Од каде купивте универзитетска пријава, конкретно тие на УКИМ што ќе се запишувате? Знам, во мое време се купуваа од книжарата до самите факултети што беше, ама сега со оглед дека не доаѓате до Скопје, дали може да се најде на друго место? За оваа пријава подоле зборувам: Едит: Гледам поназад @Kimberly11 го купила, ако може да споделиш од каде?