Уште нема информации за уписот на факултетите под укло? дали ќе е електронски или со физичко присуство?
Ова е, мислам дека е сменет оваа год бидејќи не полагавме матура, на горе поставениот има и податоци за матура
На Microsoft мејлови ќе ви направат по запишување, за онлајн настава ако има. Вие си испраќате со вашите најнормални адреси. Универзитетскиот пријавен лист што го има на iknow ви е уренк како да го пополните А1 образецот, кој годинава е поинаков зашто не полагавте матура.
Јас го прикачив кај универзитетски пријавен лист, некој погоре кажа да не ги мешаме а1 со тоа ама не знам која е разликата, мене на истото ми делуваат
@MarigoldA мајка ми ми купила од некоја книжара у Автокоманда не ја ни прашав точно во која ќе ја прашам ќе ви пишам тука. И сега не треба А1 образецот да го скенираме и да го прикачиме? Нема таква опција. Хаос е ова.
За пријавување никој досега не барал да се купи нешто. Истиот лист што го постиравте погоре ви е автоматски електронски пополнет. Јас колку што се сеќавам купив само образец за запишување и тоа за денот за запишување а не за пријавување.
И јас мислам дека не треба ама неколку страни наназад пишуваа дека требал и затоа имам и јас за секој случај..