Шо треба да се пополни овде десно? Пополнав ама на крајот од пријавата пошува дека се оценки од матура а не најважни предмети. Не мие јасно. хитно
Десно. Пишав оценки од најважни предмети ама на крајот од пријавата пишува дека се оценки од матура а не од најважни предмети а ние не полагавме матура. Не мие јасно. хитно
Знае ли некој што треба да пополнам десно? Најважни предмети од факултетот кој ги предлага или оценки од матура? Или да оставам празно оти ние не полагавме матура @Kimberly11 што потполна ти десно?
Не од матура, се запишуваат оценки од тие најважни предмети зависно на кој факс имаш избранои пишуваш секоја година што оценка си имаала по тој предмет а не од матура
Значи тој А1 образец не треба да се скенира ?Кај мене излезе за печатење универзитетски пријавен и интерен лист исто и за скенирањето само овие два документи ми бара да ги скенирам. А тој А1 образец не .
Pa i mene ne mi bara da go skeniram pa jas go prikaciv zaedno so toj oni so mi go pratija samo posleden go staviv
Луѓе ме фаќа паника , ако некој се разбира ве молам за одговор Значи пред 6-7 дена ја пополнував оваа пријавата на ајноу и сега кога стигнав до крајот ги симнав тие документите но доле не ми стоеше опција за прикачување и кликнав прати. После тоа ми се појави опцијата за прикачување документи но јас веќе кликнав прати без документи. Дали би имало некој проблем ако пратам пак или не Не разбирам а ми е страв да не не ми прегледаат пријава....
Здраво, дали некој знае како се одвива интервјуто на уписот на педагошки факултет во Скопје? И кои се прашањата што ги поставуваат?
И јас така направив, ја пратив пред да имаше опција за прикажување потоа ќе ја пратам со прикачени документи
И јас мислам така. Да те прашам дали кај образецот а1 горе ти пишува Р.Северна Македонија или само Р.Македонија?
Јас ги прикачив сите документи. Но незнам дали да ги пратам пред 31ви или на 31ви. Плус на изјавите што беа од iknow прашав ми рекоа требало датум од пријавувањето да пишам и потпис. Јас пишав 31ви. Сега страв ми е да не не ме примаат поради датумот бидејќи сега е прикачен. Ќе ги прикачам одново и на 31ви. А вие останатите кога ќе ги праќате?