Ништо. Како што кај документ за завршена државна матура нема ништо да прикачеме или пак некои кај националност нема.
Дечки во изјавите каде што пишува место и датум ставив 28.08.2020 оти тогаш ќе ги прикачувам и место на мој град. Требаше да стои Скопје и 31.08.2020 или можи и вака? А во интерниот пишува дека сум регистриран на Iknown на 17.08.2020. Да не направат некој проблем мие страв или можи и вака?
Не му се секирај. Кај мене на тој документот за согласност мислам беше пиши 9.8 зошто тогаш ги копирав а планирам да ставам друга дата на овие другите.
Јас ставив 31ви, ги прикачив на 15ти, и ги испратив денеска... Така ме известија, и ми рекоа датумите не ги гледале...Па сега што ќе биде нека биде...
Дечки,кај "занимање на родител/студент" што пишавте. дали треба занимањето и на двајцата или на едниот бидејќи за родителот ќе пишеш али за студентот што пишавте?
Електронската пријава ја испечативте откако ги прикачивте скенираните документи така ли, бидејќи сега не гледам опција да ја симнам и да ја испечатам, а си пишува дека е успешно испратена,но нема никакво знакче за симнување?