Ne se zamaraj, sekako na mail gi prakjame. Veke ti pisuva koi dokumenti ti se prikaceni si gi pratila veke samo ova ke se doprati ke si vidat oni
Мене едно нешто не ми е јасно околу ова што е на iKnow. Вака значи пополнувам се што треба и доаѓам до последниот чекор и таму најдоле пишува да де прикачат документи. Дали тие сега да ги прикачам и да пратам или на 31 и 1 да го направам тоа? Затоа што земав кликнав испрати а не прикачив документи и ми кажа како океј. И сакам да ми каже некој дали да ги скенирам тоа уплатниците, пријавен лист и интерен лист или пак да ги симнам од страната и така да им ги пратам. Ве молам за одговор Ви благодарам однапред
Значи на точката 2 од потребните документи Значи точката број 2 од потребните документи за пријавување на 31 и 1 е самата електронска пријава од iknow и нема потреба од никакво прикачување во mail-от што ќе го праќаме?
Да, само некаде прочитав дека кај интерниот или универзитетски пријавниот лист требало да се прикачи и пријавата за запишување образец А1 И дали знаете во кој формат треба да се прикачат скенираните документи (png,jpg,jpeg...)?
Само што не разбрав дали да ги скенирам уплатниците , пријавен лист и интерен лист или пак да ги симнам од страната затоа што се пополнети автоматски?
Па тоа универзитетски пријавен лист е образецот А1 а тоа интерен е тој што пополнуваш на страната и после треба да го испринташ? Или ја грешно сум разбрала
Во ред А во врска со точка 2 од потребните документи за пријавување - електронската пријава е самата од iknow не треба ништо друго?