Сите што ти ги дава на iknow треба да ги испечатиш, пополниш и потпишиш па пак да ги скенираш и уплатниците исто
Значи тоа е само така наведено?! А на ikow кај интерен пријавен лист или универзитетски пријавен лист за запишување треба на едно од овие две да се прикачи и пријавата за запишување образец А1 што ја купуваме од книжара?
На Фармацевтски факултет пишува дека сепак на точката број 2 треба да се прикачат документите од iknow
Луѓе некој знае ли што треба да се прикачи кај универзитетски пријавен лист , дали тој од ајноу или оригиналниот А1 што го купивиме од книжара (секако исто е тоа) Дали ќе даде системот 2 документи? појма немам
1. Универзитетска пријава за запишување со 50 денари таксена марка - рачно пополнета (треба да се купи од книжара) Напомена: Како помош при пополнувањето на универзитетската пријава може да се користи образецот добиен од системот врз основа на податоците кои кандидатот ги внел во електронската пријава. Овој образец може да се добие на следното копче... Eве што пишува за А1 образецот што значи треба оригиналниот документ да се прикачи а не тој од ајноу.
Дечки дали има годинава некој за упис на Стоматолошки во Скопје, ако сака нека ми пиши приватна порака!
Така пишуваше и на ПМФ ама одкако ги спамав со сто меилови ги изменија податоците и ми пратија емаил дека се исти. Така да прашај си најубо
а можам у исти ден да се отпишам и за земам документи? пример утре дс уплатам 1000кс и да напишам молбата и дс ги земам одма? затоа што ке ми требаат до 1ви најкасно нели за да пратам дипломата матура и оцените до друг факс