Добив маил од финки што, како да прикачиме и до кога.. јас меилот го испратив на 13.08 дали има потреба пак да праќам?
Ами јас пишав место на живеење мое лелеле. Ќе ми направат ли некој проблем? Оти логички изјавите ги пополнувам дома а не во СК.
Ако користите нешто ка Опера browser нема да ви работе ноа да прикачите документи(слики од свидетлства, упл итн), на гугл работе, на пример ја почнав више на Опера и не сакав да пишам пак се одново и си викам дај да почекам, и си викам а шо ако е до broswerot? Мож само гугл подржава, сменив на гугл, се логирав од ново и си викам ај со господ напред одново ќе пишам се, коа вака, се беше зачувано
Еден другар вечерва неможе да се најави на iknow. Да не има некој сличен проблем ј да сподели како го решил?
Јас на iknow системот кај универзитетски пријавен лист, го ставив само тој што го има да се испечати. А на email на факултетот го пратив А1 образецот бидејќи беше наведено дека е потребен. Се надевам дека нема да има проблем.
Да не се најавува на iknow.ukim.mk место на upisi.ukim.mk има разлика Јас пак за сигурно ги прикачив двата на ајноу и двата на мејлот па што сака нека биде , си имаат се и има кој да гледа
На официјалната страна на ТМФ видов дека документите што треба да се испратат преку мејл мора да бидат зипувани во WINRAR фолдер. Дали уште некој факултет при УКИМ ја има истата регулатива? И како вие лично ги имате прикачено уписните документи?
Кажувајте за кој факултет прашувате.. На некои уписите се со физичко присутство и понеделник и вторник се носат документите, на некои не.