Луѓе има некој што утре ќе ги праќа документите? Имав проблем нешто во банка и не успеав денес да ги уплатам. Ми е страв да не не може утре одсабајле
Не би ти препорачал да праќаш утре од причина што може да го затворат системот.. Утре е многу касно ако се деси нешто нема да можеш да ги прикачиш
Епа тогаш рано сабајле трк одма до банка и до кај 10-11 да ги пуштиш пошто не се знае до кога е дозволено , некои викаат до 14 некои до 16 а на крај ќе испадне до 12.
Да да рано сабајле. Мене ми беше да не не може воопшто. Фала Тоа е кога чекам последен рок А инаку за да ги скенирам само уплатниците рано ако нема книжара ќе може преку телефон преку апликација само уплатниците да ги скенирам?
јас утре ке ги прикачам зошо и ја не стигнав до банка да идам да уплатам и чек, не мора да идам дополнително да ги скенирам? може преку апликација?зошо све др ми е скенирано па ако може преку апп уплатницата топ *иначе таа за таксена марка можеш преку телефон а оваа за административни трошоци у банка
Мислев преку апликација на телефон што има за скенирање па да си ја пратам како pdf. Инаку како се плаќа тоа преку телефон?
Драги другари, Ви посакувам успех. Сакав да ве информирам нешто за уким ( Медиициснки факултет). Не одите да ги оставите таму документите , се е онлине. Јас идев денеска и ми кажа дека не треба физички. Не се заморувајте. Со почит, Shpend П.С Ако има некој некаква прашања пишете мене. Што знам ќе ви кажам!
Можеш со телефон да ја скенираш, ја сликаш и потоа во pdf. Ако поддржува jpg iknow и како слика можеш да ја пратиш.
Подобар е ако ги скенираш тие во местото каде треба, Но, јас како знам и преку телефон се може! Во Iphone не ти треба и апликиција ( иди кај "Notes" и отвори нов таму има еден " + " , И тамѕ го имаш и опцијата " Scan documents".
Преку телефон! Ова треба да биде ------:https://www.finki.ukim.mk/Content/contentFiles/student-announcements/Upis na semestar/2011-12 zimski/magisterski/upatstvo za taksa preku sms.pdf Но , мислам дека и ако ја плаќаш ова пак треба да идеш до банката со код што тие ќе ти прата во смс и да земаш уплатница како договор. И сега што е хаос , и поштата не работи. Подобар е ако идеш таму физички или ако имаш акоунт во банката ( е-банкинг) можеш да плаќаш онлине и да го испечатиш уплатницата. Со почит
Мислам дека можете и денес да уплатите уплатници, зар затворени се банките олку рано? И не би ви препорачала утре, да не падне системот од преоптовареност..
Уште едно прашање само и толку Кај тоа универзитетски лист треба уствари образецот а1 а тоа на пријавава е дадено само како пример како да го пополниме?
zdravo sakam da prasam vo vrska prakanjeto dokumenti na mail pod broj 2 pisuva elektronska prijava od iknow sistemot toa kako da se pratii?? dali treba?? dali znaete???