Едно прашање во врска со ова.. На прелиминарната листа денеска ми пишува дека не сум примена.. Е сега дали тоа важи за сите 5 опции што ги избрав или само за првата? Дали е можно на конечната да сум примена на друга опција или ова денеска ми важи за сите?
Kako moze da te nema na listata? Na ovaa lista mora da gi ima kolku sto znam site sto se prijavile i posle 2-3 dena ke gi stavat rezultatite vistinski
Колку сум чукната... Јас мислев денеска како првична листа на примени, па на 7 као конечна, да потврдат... Ццц Значи листава денеска значи дека си аплицирал, дека е се океј па после дали ќе те примат..
Абе за вас со 100 поени треба директно диплома, а не државна квота Секако дека ќе бидеш во државна, не се замарај
А нели тоа кофинансирање пишува да или не. А кај некој со 80 и нешто поени стаиле не, а кај некој со по 95 не. Не ми е јасно ич. Ваљда на официјалната ќе поправат.
На правен е излезена конечна ранг листа. Вие што се запишавте проверете си на страната. Има објаснето и кога и на кој начин ќе се доставуваат документи на факултет.
Да прашам некој случајно да не знае за сликите за индекс и легитимација тие 3,5:4,5 се тие шо ни ги даваа од табло а таа 3х2 колкава е , колку ноктов ли? И мора ли таква слика ако немаме дома? @Waverly Raven @Dream-Girl @Glowy (извинете за таг вие сте по активни и флексибилни по темиве)
Таа 3,5x4,5 е колку таа од табло, можеш со линијар да си ја измериш и ако треба да ја скратиш. А помалечката 3x2, е малечка и таа јас посебно ја извадив.