Студентскана легитимација еднаш у живот дали ми требаше само коа индексот не беше при мене на полагање. Не се замарај за тоа, не е ни битно, исечи таму колку да залепиш.
Јас памтам дека сечев, кратев некои слики, мислам дека за во индекс таа. Никој нема да ти мери точно колку цм е.
Да и јас ја сечев од по страните, за да одговара на легитимацијава. Не се замрај ич за неа, како шо кажа @Dream-Girl за ништо не служи.
Zdravo na site ) Prasanje do onie sto kje studiraat na medicinski na ukim, dali pri upisot kje se nosat dokumentite so koi apliciravme?
bi trebalo da ne izvestat na site fakulteti kako ke se odviva , ima vreme do togas ke bideme sigurno izvesteni
Проблемот е што не секој е од Скопје. Треба да се барат станови (па и месец унапред да се плати), за некој тоа е трошок, плус треба да се оди неколку пати за да се видат, а на сред пандемија да трчаш Скопје за уписи, па станови... реално треба да кажат што е можно побрзо.
Да се надоврзам, ако е online не мора да се оди Скопје, особено на некои факултети каде барем првиот семестар нема пракса и е се само теорија.
Потполно се согласувам. Еве Септември веќе е навлезен, треба сите да известат. Не се наоѓа туку така сместување, цимери..
http://medf.ukim.edu.mk/wp-content/uploads/2020/09/Записник-Конкурсна-комисија-2020.pdf Линк од сите што поднеле приговор на медицински , пола неприфатени Moјот приговор беше валиден а го ставиле неоснован хахахахаха , добро овие дишат ли во конкурсот пишува убаво за стручните студии дека може да се стави Биологија и плус 1 стручен од средно медицинско , јас ставив стручен бидејќи со Хемија имав 2 бодови помалце , они ми сметале со Биологија и Хемија а не со стручен. Поднесуваш приговор ти викаат неоснован. Уште од сега ми се смурти медицинскиов а не сум ни почнат