Пријавен лист од Државен завод за статистика на РМ (образец ВОИ. 20) - oд кај се зема ова знае некој? И дали утре треба да се платат 100 евра или утре само потврда? @Роузз ПМФ имаат објавено .
Да, да видов. Инаку јас го земав тој документ од една книжара блиску драмски. Мислам дека треба да бидат уплатени.
Многу се потрудиле, изненадена сум на нивниот вложен труд, со оглед на тоа кога објавија кои документи се потребни очекував, 1000 страни напишани, а они и линкот за договори погрешен, ахх бе шта речи а не заплакати...
На сајтот на ПМФ го има правилниот договор, јас од таму го испринтав. https://drive.google.com/file/d/1s7q4Yr_nMi2D7FvP0fLH384_iOmP3n9m/view
На сајтот на ПМФ ги имаш договорите како што треба да бидат, на меил ни пратиле погрешни (договори за ФИНКИ)
Џабе ќе пишуваме, или нема да кажат ништо или ќе кажат има на сајтот. Сигурно нема да им биде жал што чекаме до последен момент па и погрешни документи ни пратиле. Да не зборувам па што на другите им објавија пополнети обрасци и индекси како пример како треба да се пополни. Да се надеваме само дека утре ќе има некаква организација и нема да чекаме со саати..
Нема проблем со договорите на ФИНКИ. На нас од ПМФ ни пратија погрешни договори, наместо за ПМФ, за ФИНКИ пратија.