Za potrebnite dokumenti za zapisuvanje na medicinski( prijavni listovi, indeks) moze da se kupat negde okolu medicinski?
Ги искара Леле, се изнасмеав со муабетиве рекла-казала. Секоја година е истото, стресови, тетеравње за документи, рокови...
Искрено не знам ја отидов со залепено, па триста фрки у служба испаднаа, па ај некако ми стаија печат и одма индексот ми беше среден... Дали отпосле другите ги лепеле, дали тоа таму го дале или дома го чувале не знам... Само не го лепете зашо печат нема да ви стаат... @Waverly Raven само ги предупредувам од искуство
Пријавен лист од Државен завод за статистика на РМ (образец ВОИ. 20) - oд кај се зема ова знае некој?
Ве молам некој за помош околу документите за запишување на филозофски факултет нека ми пише во порака.
Каде на кој фалултет ги имаа ставено документите како треба точно да се попунат? еден индекс е само 500 денари па да не згрешам ве молам да ми кажете
на уплатниците за административна такса и надомест од 300 ден. не е напишан матичниот број а уплатено е се, дали ќе прават проблем од факултетот?
Имаш трафика преф медицински, карши аптеката преку улица, спроти Рептилот, ќе ја видиш, таму се продаваат.
Наградите што ги испратив електронски мора да ги носам оригинал или може копии. Ако ги заверувам сите копии на нотар ќе завршам работа...
За медицински имаше постирано една членка во оваа тема и знам дека и за економски имаат примери за индекс, ама за секој факултет е различно, не знам колку би ти помогнало. https://eccf.ukim.edu.mk/wp-content/uploads/2020/09/Е-бизнис-Индекс-Терк.pdf Еве тука има ама нема којзнае што, знаеме сите која година е и на кој факултет се запишуваме.