Тие двете слики за индексот и легитимацијата можеме и таму да си ги залепиме така? А таа третата каде треба?
Да, ние ги лепевме баш во деканат, имаше лепак паметам. Тоа прозирното само не го лепете. Ако не сум грешка, една сликичка им дадовме нив, ама стварно не се сеќавам..
Ве молам како Господ помагајте Што да пишам кај овие празниве горе? Кај студиска програма треба мојот смер кај што сум? и што треба кај потпрограма/модул? Мислам дека е зимски семестар. И ова што е табелава кај задолжителни предмети дали треба само за прв семестар да пополниме или цело? И не ги знам професорите кои се и фондот на часови. Благодарам многуу
Здраво дечки малку помош за ВОИ 20 образецот, има во табелата да се потполни - назив на завршената школа, дали тоа се мисли на тип на образование или средното во кое сме учеле. После тоа има струка да се остави празно ако си учел во гимназија?
Циклус на студии: Прв Студиска програма: Молекуларна биологија со генетика (мислам така ти беше ) Потпрограма/модул: мислам дека ништо не треба, јас никогаш не пишувам
И останатите потребни документи, не се сеќавам точно кои беа. Сликички се толку, ама јас носев повеќе за секој случај, и дома си ги вратив после .
Па според мене, логично е да се напише името на училиштето, бидејќи пишува назив. И кај струка, доколку не си од стручно, мислам дека колегите пишуваа гимназиско образование, ама не сум сигурна. Да, после на зима, ќе си носите иста ваква пријава за летен семестар, во која ќе ги внесете предметите од летен.
Под остатокот документи мислев на образците, уплатниците, договорите, индекс, легитимација и сите документи што ги праќавте на мејл. Се надевам ме разбра.
da ali jas sea toa go poddadov ushe koa se zapisuvav tamu, poso imav problemi so upload na dokumentite..se e kaj niv
Decki, elektronskata prijava e od iknow sto treba da ja nosime? Nasite podatoci? Oti jas ne ja spustiv togas a sega nemam pristap...neznam sto kje odnesam