Ako ne si ja spustila kako si ja prikacila? Aj vidi u downloads na kompjuter mora da ja imash i ispechati ja
Imam prijaven list..Na nego go pisuva brojot na elektronskata prijava so moi licni podatoci..Toa e toa? Kinda lost
@Ashokatano Нели е електронската пријава всушност интерниот пријавен лист. Барем така пишува кај потребни документи за ПМФ.
http://medf.ukim.edu.mk/?page_id=2209 , повели ова се сите задолжителни предмети каде што пишува прв семестар сите тие ќе ги пишеш во задолжителни. Во изборни нема да пишеме ништо бидејќи прв семестар немаме изборни тоа понатаму , битно е задолжителните да се напишат.
Имам еден проблем со индексот, во број на часови запишав фонд на часови бидејќи мислев дека е исто. Бидејќи има место за допишување на вкупен број на часови дали утре таму ќе можат да се допишат или пак треба нов индекс да купувам. А на мојата страна сеуште не најдов број на часови.
Здраво и јас сакам да прашам во врска со образецот за запишување на семестар. Во образецот има дел за да се пополни со изборни предмети, дали тоа мора да се пополни сега или потаму? (Знам дека во прв семестар се 2 изборни предмети)