Има негде на интернет или било кај овој Образецов ВОИ како треба да изгледа пополнет? Да не з**бам нешто па да ме враќаат
Како да направам нов iknow акаунт кога господата на меил не праќаат ништо? кликнав заборавена лозинка и демек на меил ќе ми пратеа Aма ништо не стига
Кога ја ресетирав лозинката, и се вклучив на iknow, зошто во средно име го пишува името на татко ми, така е кај сите?
Ти кажав прееска на инста ама не си ме сфатила. Чим не си однела денес документи уште не ти е официјално пуштен акаунтот, треба у служба да потврдат дека си платила и си донела уплатници и документи. После носењето документи утре, тогаш ќе дојдеш дома и пробај па.
Луѓе прашувам за другарка на медицина, задолжителните предмети на страната се именувани како професионални или базични?
Луѓе значи за запишување на филозофски факултет потреби се само тие документи што пишува дека треба да се достават и уплатниците или треба нешто и електронски?
Има банка во близина на ПМФ? И ми спомнаа уплатниците готови сме можеле да ги купиме од книжара... Точно е?