Upleskav nesho so iknow akauntot sea ne mozham da vlezam sto pati smeniv pasvord pojma neam so napraiv chare?
Ако не успееш и утре нешто, ќе одиш на студентски и ќе ти средат се. Ќе пишува на секој факултет посебно и на секој универзитет исто. Може и сега веќе некаде има.
Sto pati smeniv pasvord nekje vika nevaliden obid za najava. A toa tolku e bitno? ili moze da idam koga ke pocneme so faks
Ова НЕ е нормално. Отворив онака од досада ранг листа на ПМФ и гледам доста со 100 поени. И после отворив на Медицина. Луѓе што е ова???????? 200 луѓе се со по 100 поени. Не знам дали да плачам или да се смеам. Ова не смее вака да продолжи.
Не ме фаќај за збор, ама мислам дека ни јас лани не можев да се логирам додека не почнав на факс, изгледа не се внесени сите одма во системот, не знам.. Катастрофа. Не се криви ништо децата, криви си се надлежните, требаше да си воведат приемен.
https://is.iknow.ukim.mk/Account/Lo...client-SKU=ID_NET&x-client-ver=1.0.40306.1554 Тука се најавуваш?
Ми кажаа дека треба да го кликнеме копчето внеси за да запишеме семестар и на i know и да добиеме можност да ги внесеме предметите што ќе ги слушаме со цел кога истите ќе се положат да можат електронски да ни внесат оцена