Дали ние што сме сега прва година треба да ги активираме профилите за онлине настава на Microsoft teams или се уште не, бидејќи пробував но не успеав ми вели корисникот не е пронајден, дали е можно се уште да не ни се активирани профилите?
Za upis na semestar sega sto se plaka samo participacija i upis na semestar ili treba i AT? Za vtora godina.
На УГД? Spoiler: Ако да https://www.ugd.edu.mk/index.php/studenti/soopshtenija/501-paren-sem-20-21 На оваа страница ставаат се, отварај си ја кога ќе те интересира нешто. Сите соопштенија им се таму.
Некој ако може да објасни што треба да направиме на iknow со семестарот? За бруцоши не знам дали треба да се носат некои дополнителни документи до факултет или само треба да се внесат предметите и да се потврди уписот...
Медицински факултет. Прашајте си на студентски прашања, најточно ќе ви кажат, можеби не е секаде исто.
Да сите сами треба да внесете семестар, само стиснете го копчето и внесете ги задолжителните предмети, за изборните треба да видите со одговорниот професор на вашиот смер/институт.
Ццц и тоа ли ги мрзи да го направат? Секоја година се помалку и помалку работа имаат од студентски прашања.
На филозофски објавиле дека наставата ќе биде комбинирана но повеќе онлајн. А иначе јас стегнав за семестар на Iknow ама предмети незнам кај се внесуваат. Пишува само име презиме и 210 кредити некои бројки 0.00. Забележав дека и ни имаат напраено акаунти за Microsoft.
Оди во делот предмети и префрлај ги во десната табела после стисни пријави. Мислиш 240, нулите ти се просекот и тој ќе си се формира сам откако ќе ви ги стават оценките. Тоа ќе ви бидат мејловите, уште не ви се активирани.