За изборните мислам дека они ќе понудат неколку и си одбираш, за семестар незнам и јас сум на ПМФ сега прва, ако знае некој да одговори
За изборни ми има понудено системот. Само ме интересира дали сега треба да се запишат на Iknow или можи и покасно т.е после 1ви за да дојдиме до информации кој предава, материјал ова она. Некој шое на ПМФ нека ми пиши да го прашам информативно за изборните.
Стај ги само задолжителните предмети во iknow. За изборните ќе зборите со кординаторите на вашите институти, можат и да се внесат подоцна во системот. @Archie имаме кординатори на секој институт, со нив ќе се консултирате на 1ви.
Дали сега освен запишување на предмети и семестар треба уште нешто да направиме до 1ви? И дали треба распоредот да го стават пред 1ви?
Ништо друго не треба да правите. Распоредот веќе некаде е објавен (пр. медф). Прати на сајтот на твојот факс, ќе објават распореди на секој факс за брзо сигурно.
Здраво! Не знам дали прашањето ми е за тука - но, дали доколку има место за упис во трет уписен рок, имам шанса за државна квота или автоматски сум во приватна?
Ви благодарам многу. А да се надоврзам - електронска пријава на upisi.ukim.mk, треба да ја пополнам на денот на уписи или? Бидејќи сега нема опција за регистрација
Јас напишав упис на факултет во цел на дознака.. Мислам дека не е многу битно тоа 300 денари се плаќа, интервјуто не се смета како приемен
Некој што уште нема добиено лозинка за најава на iknow? Веќе недела дена пробувам и ништо не ми стигнува на мејл откако идам на тоа заборавена лозинка, се јавив на факултетот ама како изгубени беа.
Lele stisnav izgleda nesto sto ne treba.. stisnav nesto zapisani semestri i vnesi... zgreshiv? sto da napraam sega