Не можам тоа да го знам, не се сеќавам лани во колку часот бевме, ама и не гледам причина зошто би било исто. Би требало да ве известат.
На филолошки факултет во колку часот е првиот академски час ако знае некој да ми каже бидејќи прва година ми е и не сум информирана
https://flf.ukim.mk/prv-akademski-cas-2020-2021/ Еве известување на сајтот на факултетот, прочитај го и следи си често за други новости.
А ние од прва година може да ги земеме било кога индексите ако не дојдеме на првиот час? И дали треба на ова од укум што е системот да ги запишам предметите кај тоа со стрелките или веќе ми се запишани пошто сум прва? Би требало на mail да имаш известување и на страната на факултетот <3
Здраво, дали сега од кога ги избравме предметите треба во делот запишани семестри, да кликнам внеси или самиот семестар ми е внесен?
Здраво, да ве прашам за филолошки факултет за академски час пишува дека треба да се појавам кај платото на главниот влез на факултетот. Дали е тоа карши џамијата или од другата страна каде што е споменикот на универзитетот?
Доколку си стегнала запиши предмети и ти се има појавено табела со запишаните предмети, тогаш во ред ти е.
Не знам каде да го поставам ова прашање, но дали и вие не можете да се уклучите на платформата? Јас имам емаил од факултетот, но не можам да се поврзам, односно да ми се вклучи microsoft teams од самите линкови што ми се дадени. Утре треба да се вклучам, што да правам?
и јас неможам. Ми пишува неточен пасворд и кога пробувам да го сменам ми пишува невалиден токен за ресетирање.
Па јас гледам од постапките од факултетот тоа што објавиле..да, имам корисничко име и лозинка јас се тоа креирав ама сега неможам да се најавам незнам како.. Дали треба да го сменам пасвордот или не? Сега ја сменив лозинката ама џабе не сака да се вклучи на платформата
Sorry, but we’re having trouble signing you in. AADSTS51004: The user account ylhEV5L5lEKYc3fFzn2n0g== does not exist in the c7604dcf-ecca-4b5d-8c73-c2c81ad2ca5b directory. To sign into this application, the account must be added to the directory И подолу има troubleshooting details..не можам слика да ставам не знам како со url
Istiot problem go imam I jas, najdov na internet nesto deka akauntot ne bil synced so office 365 bazata na ukim vo ovoj slucaj, i isto kako da ne postoi, najcesto se sreduvalo samoto po 24 casa od koga si go napravil/a akauntot.