Јас направив корисничко име и лозинка уште пред неколку дена..не ми се средило од тогаш и мислев викам ајде на 1ви ќе сака
Ако веќе неколку дена не може да ти се среди, ќе се обратиш на некој од факултетот, студентски прашања или кој и да е одговорен за тоа.
Sekako kje gi propustime ms teams obukite mi izgleda, kje mora da se kontaktira fakultetot, da se sredi pred prviot cas.
А каде да ги контактирам, не знам дали се тие од студентски дел од платформата и слично...Друг некој ако се обратил нека каже дали му вратиле или барем проблемот дали се решил? Денес имам обука а не можам ниту да се вклучам во мс тимс..а каде се часовите од понеделник..
Здраво сакам да прашам, бидејќи од факултет имам добиено емаил од Microsoft teamѕ, но не и лозинка. Дали треба сама да го направам акаунтот со тој емаил или да чекам да ми пратат они лозинка?
Тие ќе те насочат каде да се обратиш, има сигурно телефон, мејл нешто, побарај низ нивната веб страница.
Упатство за најава на Teams На нас ни ги дадоа овие во мај може ќе ви бидат корисни.. https://drive.google.com/file/d/1DuEt74ayflsgfcTE8yZ0Ss4wAL2Y7tMF/view?usp=drivesdk
Здраво.Да ве прашам дали кога ќе го додавам изборниот предмет во сервисот на уким треба да кликнам '' Запиши''?
Срцки ова семестрален лист кај што треба да ги запишам предметите се купува во книжара или да го испринтам листот што ми го прати координаторот бидејќи го пишува институтот ?
Кај мене е вака, претпоставувам и на др. факултети е исто: Пишуваш молба на лист, ја носиш во архива, ти удираат печат, па таква ја носиш на студентски прашања и ти даваат потврда.
Дали потврдата може да ја земе некој друг место мене? Пр. Да му го дадам индексот за да не одам до ск за една потврда
zdravoo dali nekoj znae da mi kaze dali e lesen predmetot kreativni tehniki na filozofski fakultet i fala vi premnogu odnapred ❤
Може некој да ми помогне, значи ми дадоа емаил од факултет и сега јас си креирав лозинка на уким но кога пробувам да се најавам ми се појавува тоа на сликата. И исто така кога пробувам на Microsoft teams ми пишува дека не постои адресата, а таа ми е дадена од факултетот. Ако знае некој слободно нека помогне од вчера се мачам.
И мене ми беше така, тоа е од кај нив најверојатно не те ставиле во систем затоа ти пишува така како да не постои акаунтот (not found). Ако подолго време вака ти прави утре на студентски пиши им да се среди работата