јас го решив тестот со црно пенкало па ги шкртнав одговорите и ги препишав со сино...ќе прават ли проблем? тестаторот се јави некаде, во диц мислам, и му кажаа дека не е проблем и дека ќе го прегледаат. сакам да знам дали некој има слично искуство или со некој близок.
Некој што има порано полагано филозофија или историја интерен во Јосип Броз во Скопје нека ми пише плз
Здраво, што можам да направам за да имам плус поени на факултет? За да надополнам поени за послабите оценки?
Има резултати од државната матура. Само изгледа системот е оптоварен, тешко дека денес ќе може да се провери.
Здраво дечки,сите 4ти години во гимназија сум 5.00 и за матура извадив 555 и 3ка математика и малце страв ми е дека нема да ме примат на финки со тие цени .Што мислите вие?
Па не е баш кај мене имаше премногу препишување и затоа повеќето е 5ки и 4ки освен некој редок баксузен кабинет како што на мене ми се падна
На страната не ги отвара побарај од школото ги има Би требало да те примат имало и многу послаби шо биле примени
Процентите ти се важни, ама на финки мислам ќе те примат, тие секогаш имаат втор усписен рок така што без гајле.