Каде може да најдам "Изјава за веродостојност и точност на податоците" и "Изјава за неконкурирање на други факултети" за УКИМ. Ги бараат да се прикачат а нема линк за симнување
Ако си протиснала прати тогаш не можеш да смениш ништо . Ако си на последниот чекот и сакаш да промениш нешто во врска со докуметите тогаш да , можиш. Затоа преппрачливо е да испратив на денот на уписи т.е. 31-ви август!
Искрено не знам, можеби е грешка во системот. Кај мене така не е, овие изјави ги има за спуштање (последните две се) , повели види:
Да ве прашам дали ако не аплицираме онлајн на iknow потоа нема да можеме да се запишеме ли директно на самиот факултет? Пример јас пополнив податоци оценки, е сега само не сум разбрала за овие што се да прикачеш уплатница, изводи или што беше и сега нема ли да имам право за упис?
Луѓе , ми стигна маил и најдолу пишува сите апликанти треба да аплицираат со почетни големи букви на името и презимето , нели во субјект го пишуваме бројчето од пријавата и праќаме скенираните документи? Каде да пишиме име пак?
Медицински, ти? Да зошто од iknow добиваш број кој мора да го пишеш на некои од документите и со кој подоцна ќе се најдеш на ранг листата и затоа мораш да аплицираш. Можеби се мисли на имињата на iknow, ама не знам. Од iknow ти стигна меил или од факултетот?
Не знам стварно.. и јас тоа барам ама никако да најдам на страната не се баш активни не ни објавуваат нешто.. Ама сепак јас испратив електронски, ама никако не можам емаилот да го најдам за да ги пратам сите документи на емаил.. Катастрофа
Дали кога некој од вас стисна поднеси на документите од матура на iknow ви стигна некаква порака на gmail , бидејќи мене ништо не ми стигна
И јас прашував ова, на форумов ми одговорија дека не стигало никаков меил по испраќање... Треба истите документи да ги испратиш на е-маилот на факултетот, па на ден на упис да ги однесеш таму.
Благодарам за одговорот,се сомневав ние да не пропуштаме нешто,сепак повеќе очи подобро гледаат.Ќе видиме,на крај краева ќе се појди лично до таму па белким некоја информација ќе се добие.Ти посакувам успех при упис
Дали на интерниот пријавен лист кај вас излегуваат вкупниот број на поени, зошто кај мене ги нема? Тука се само предметите и рангот...