Значи вака нели пополнуваш се во iknow праќаш и после нели треба и на меил нешто или само пополнуваш и праќаш на iknow
Би требало да ти пишува на страната од факсот, ама проврти тука во претходните страни- имаше некој член напишано.
Сите документи што ги закачуваш на iknow:сведителства, диплома, извод... Само не знам за изјавите. Дали и тие треба да се пратат по мејл?
Од кога ќе ве примат на факултет ќе ви треба и Образец за запишување семестар (50 денари чини) и Статистички лист (исто 50 денари).
Добар ден, на кој начин треба да се потполни административната такса од 50 денари за на медицинскиот факултет УКИМ?
Пишува на линкот за конкурс-куси информации најдоле лево . И на iknow и на меил,на секој факултет. Нее изјавите не треба,тие ги праќаме само на iknow.
Да треба и на маил. Конкретко на економски кај мене требат свидетелтсвата, дипломата, образците тие за административна такса и на факултетот, образецот А1,електорнската пријава од iknow системот, извод од матична книга на родени и уверение за државјанство.
Знам само бројот од изводот на родените е оној доле лево кај датумот што е..А за свидетелства бр. Не сум сигурна,некои велат е тоа за да се потполни колку свидетелства приложуваш
Јас денес во пошта уплатив 50 денари административна такса тоа ли е образец А1 што го пишете цело време или јас не можам никако да сфатам
Административна таксена марка е различно од образец а1 иначе и двете се по 50 денари. Ова ти е а1 образец (подоле на сликата)
Да Сѐ што ќе пратиме на iKnow треба и на mail нема логика на mail да пратиме само некој работи а некој нѐ
Од сведителства, бројчињата се тие напред така? И електронска пријава што е- како да ја симнам? Или тоа е тој универзитетски лист што ми го пишува ИЛИ откако ќе испратам документи на iknow ќе излезе нешто за симнување?