Јас прикачив се што се прикачува на iknow. Мислам дека немора изјавите но јас и тоа го пратив за да бидам сигурна.
Дечки,да ве прашам тие што пративте меил,дали свидетелствата ги пративте сите една по една страна како на iknow или некој ги прати сите скенирани во еден документ?
Zdravo. Dali obrazecot A1 i sega treba da se kupi od knizara ili toa e toj obrazec sto vece e na IKnow? Thx
Na nekoe mesto pisuva od knizara a na finki pisuva deka toa e istiot toj list sto vece go ima na IKnow 1. пријава за запишување од Универзитетот (образец А1, отпечатена од iKnow-системот, потпишана и скенирана) 2. електронска пријава од факултетот, интерен пријавен лист (отпечатена од iKnow-системот, потпишана и скенирана) Site kupivte od knizara??? Istoto fakticki 2 pati ke bide zakaceno
Јас купив од книжара и истата ја ставив и на iknow и на мејл. Кај мене имаше напомена да се купи од книжара, рачно да се пополни и да се користи како пример таа генерирана од системот.
Јас за медицински ја пратив таа од книжара. Како што пишав, имаше напомена да не се користи таа од системот и не сакав да ризикувам.
Па ако има некој пропуст од наша страна со документите ќе пишат маил што како да поправиме/дополниме сигурно не се до толку ако фали нешто да баталат па да нѐ не рангираат
Гледам имаа многу што ќе идаат на општа. Сакате ли да си направиме група на чат и да комуницираме таму?
Здраво, аплицирав за смер сметковотство и ревизија и имам 81поен.Ме интересира дали со овие поени би имала шанси да ме примат?
Според мене најдобро ти е да ги видиш резултатите од предходните години и да споредиш со колку поени примале
Значи дефинитивно не треба деловодниот број на самите сведителства како што е за изводот, туку само количествено колку сведителства се?