Може да е поврзано и во зависно од фалкутетот за кој се аплицира да имал одреден рок до кога може да се прави електронска iknow пријава
Јас на пример едно 3 4 пати ја имам пратено пошто ја менував доприкачував некои документи и пак ми стои опција прати
И јас исто, значи не е до факултетот... И јас доприкачував документи но немав кликнато прати пред тоа.
Јас мислам да не паничете, најверојатно до утре ќе биде исто кај сите а ако не ќе заѕвонете на студентски прашања..
Дечки ми стигна маил од факултетот дека на iknow системот сум го прикачила А1 образецот наместо универзитетскиот пријавен лист ама јас не ја знам разликата може ли некој да ми каже што точно сум згрешила?
Мене ми се јавија за истото ама јас го прикачив и тој заедно со образец а1 и така било добро. Испечати го тој универзитетски пријавен лист и тој го закачи.
Лелее ијас не можам да го разберам што сака да каже кога тоа е исто..Да не го имаш прикачено на друго место а не на соодветното? Ако никој не ти одговори на форумов пиши му директно на човекот..И од кој факултет е ова?
Економски. Ама многу ме збуни затоа што сите што ги знам што се пријавуваа го ставија само тој образрц А1 што го купија.
Па и тие се контрадикторни,пишува дека треба од книжара да се купи и тој да се додаде..прв пат гледам сега да настане забуна за ова