Леле мене ми пишува сега дека рокот за пријавување е истечен за нареден упис.... Можно ли е да има проблем
Доколку го пишува ова во претхдниот пост што го прикачив дека ти е успешно испратена пријавата мислам дека не би било проблем.
Јас кога им го праќав ми пристигна пријава е успешно испратена до комисијата и повеќе не приметив и сега ми е страв..
Не знам, можно е да има затоа најдобро да го контактираш факултетот. Но можеби е така зошто е затворен системот... На 3 се прелиминарните на 7 се конечните.
Најважно е дали кликна прати и дали пишуваше дека е успешно испратена кај комисијата? Ова со извичникот е мислам главно зошто заврши рокот.
I kaj mene isto, a prethodno pisuva se deka e uspesno isprateno. Ova izleguva kaj site ili ima nekoj problem?
Откако ќе се најавиш треба да одиш на пријава за прв циклус (додипломски) и дирекно би требало да ти отвори на поденсување најгоре го пишува тоа за успешно испратена (претходно кога првиот пат го кликна испрати сигурно ти се појави прозорче каде пишуваше дека е испратена пријавата ова подоцна се покажува веројатно за да потврди дека е испратено веќе). -----------------------------------------------------------------------------------------------
Мислам дека за сите е исто, ама за секој случај провери Јас не можам да проверам но мислам дека поради тоа е.
Мене не ми пишува успњшно испратена а кога ја праќав пишуваше испешно испратена пријава до комисијата така нешто а сега пишува тоа што го пратив
Јас искрено мислам дека таа опомена е зошто заврши рокот. И кај мене ја има. Ако си кликнала прати и ако ти се појавила пораката сигурно е пратено.