Мислам дека се објавува сите што конкурирале и тоа колку бодови имаат и на кој смер, ама не ме фаќај за збор.
Дечки, Дали доколку имам конкурирано на еден факултет и сум примен, а притоа се предомислам додека сеуште не ми се доставени документите на факултетот, дали може да аплицирам на друг факултет што е исто под УКИМ? Има ли некаква процедура ? Ве молам за одговор.
Ти благодарам, а дали знаеш да не има некаква процедура, или само да аплицирам на другиот факултет.. ?
Не знам каква е процедурата (да не те излажам) знам само доколку факултетот има втор уписен рок од ново се најавуваш на iKnow и аплицираш а конкретно за твојот случај не знам како ќе биде ама би требало да е исто како и за тие што пропуштиле или не биле примени така и за тие што се предомислиле
http://fzf.ukim.edu.mk/прелиминарна-листа-прв-уписен-рок/ За Филозофски била На другите не знам дали е излезена.
Кофинансирање е приватна квота, само не знам зошто сега го има ова кога е прелиминарна, сите пријавени ги има тука.
Случајно да не е дали тој студент се согласил да биде со кофинансирање? Бидејќи има и со 100 поени а пишува да на тоа поле..