Мислам дека не, бидејќи мислам дека пријавата веќе не се отвара, а ти имаш избрано да не те рангираат во приватма, но најдобро да прашаш на факултетот, не сакам да ти дадам лажна информација, бидејќи е период на приговори можеби и може да направат исклучок
како ќе знаеме за вториот уписен рок колку места и каде има останато? дали ќе има некои листи со места слободни или ?? ве молам кој знае да ми разјасни
Нема плус поени, посебни квоти се тие. Не може, апликацијата е завршена Ќе има конкурс повторно со преостанати места или секој факс посебно ќе си извади
да и таму во листата ме нема, туку во нерангирани поднесов приговор, сакам во понеделник и на факс да отидам , не знам дали ке можат да ми ја отворат пријавата да се смени тоа за да ме рангираат...
Дечки-итно ми е. Дали на денот на носење документи мора лично да се иде или може друг место мене да ги однесе??
Не знам дали е задолжително, ама на обрасците за упис на семестар и на легитимацијата и индексот треба да се стави потпис на студентот
otvori na iknow kade sto ja imas potpolnuvano elektronskata prijava i tamu imas za podneesuvanje prigovor
Dali ako me primat vo privatna kvota a ne go sakam toa, a ne sum zabelezal kofinasiranje vo prijavata ke mozam vo vtoriot upisen rok da apliciram za drug smer ili drug fakultet kaj sho ima mesto.
На факултетот што сакам да се запишам треба таму да идам? Не прашувам за мене затоа не е убв формулирано прашањево.